Resum de les noves llicencies de Manga en Català durant el 28 MangaBarcelona

Ha estat una edició del 28 Manga Barcelona bastant exitosa , ja que tenim 7 editorials publicant o publicaran manga en Català en el 2023.  

Aquesta es la llista per ordre de presentacions en la sala Kitsune .

OOSOCOMICS varen presentar la col·laboració amb CAPCOM que els ha portat a poder anunciar la llicencia de MEGA MAN MEGAMIX de Hitoshi Ariga. Sèrie tancada de 2 volums d’unes 296 pàgines cadascun , s’editarà en Català, Castellà i Euskera. Publicació prevista del primer volum per a la primavera del 2023.

FANDOGAMIA varen anunciar que publicaran al llarg del 2023 Sabishisugite Lesbian Fuzoku Ni Ikimashita Report de Kabi Nagata. Actualment es un títol que està venent molt bé en castellà “Mi experiencia lesbiana con la soledad”.  S’editarà en una nova edició bunkoban. Encara no tenen títol definitiu per l’edició en català, però no es descarta que es faci una traducció del títol en castellà : La meva experiència lesbiana amb la soledat/solitud.

PANINI MANGA varen anunciar la llicència de Ladybug , es publicarà en Català i Castellà. El manga està basat en la sèrie d’animació “Prodigioss (Miraculous): Les aventures de Ladybug i Gat Noir”, actualment en emissió al SX3 . Actualment s’han publicat 14 volums.

DISTRITO MANGA , no varen presentar cap llicència nova en català. Comentaren que de moment tal i com anunciaren el passat mes de novembre , s’estan centrant en la publicació de llicencia de Wind Breaker de Satoru Nii que s’editarà en català i castellà el proper mes de març del 2023 . A mesura que vegin com va responent la gent veurant si anuncien mes llicencies .

NORMA EDITORIAL vàrem presentar dues llicencies en Català , la primera llicencia fou Neon Genesis Evangelion Edició col·leccionista , que constarà de 7 volums.  L’edició serà igual a la que s’està publicant en Castellà. Puijaràs al robot?

La segona llicencia :  Sayonara Eri , volum únic que es publicarà en format tankobon i kanzenban. Aquesta obra es de Tatsuki Fujimoto, autor de Chainsaw Man .

Respecte l’edició de Death Note Black Edition, confirmaren que sortirà per Sant Jordi. Tocarà esperar una mica mes.

PLANETA CÓMIC , obrir la conferencia anunciant  la continuació dels anime comics de la sèrie Dragon Ball Z amb la saga d’en Freezer. S’editarà a la par en Català i Castellà .

En tema manga, la primera llicencia anunciada fou l’esperat Ranma ½ en Català , edició kanzenban de 19 volums.

La segona llicencia fou el spokon Haikyû!! , manga que consta de 45 volums i que actualment s’està publicant en Castellà .

L’última llicencia anunciada fou One Piece , en una edició kanzenban 3 en 1. Serà una manera mes amena de publicar els mes de 100 volums que consta la sèrie. Endavant nakamas.

KAJI MANGA, presentaren dues llicencies noves : la primera va és Heroines Game (El joc de les heroïnes) de Tabasa Yori , sèrie tancada de tres volums.  Tenen intenció de publicar el primer volum es publicarà a finals de febrer del 2023.

La segona llicència fou una gran sorpresa degut a que actualment està en publicació per una altre editorial , Gokufushudou. Un yakuza de sa casa, una sèrie oberta de volums, de Kousuke Oono. Tenen intenció de publicar el primer volum coincidint en el 41 Comic Barcelona.

Això dona a pensar que una editorial pugui publicar un manga en Català encara actualment s’estigui publicant en Castellà per una altre editorial

Els preus d’aquestes noves llicencies serà de 9,00€. El retràs d’Orange es degut a aprovacions per part de Japó.

Fins aquí les novetats de les llicencies en Català . Esperen que aquest tren de llicencies que ha arrancat , tingui mes parades durant el 2023 en forma d’anuncies de noves llicencies .

Share