Yoko Takahashi convidada al 28º MANGA BARCELONA

 Al 1991 va debutar de la mà d’una important companyia discogràfica com a cantant en solitari amb P. s. I miss you, cançó amb la qual va guanyar els premis al nou artista de l’any de The Japan Record Awards i Japan Cable Radio Awards. Des de 1987, ja abans del seu gran debut, va treballar com a corista i músic d’estudi en concerts de Toshinobu Kubota i Yumi Matsutôya.

El seu èxit més important va arribar en 1995 amb la cançó d’obertura de Neon Genesis Evangelion anomenada Zankokuna tenshi no têze. Al 1997 es va estrenar la pel·lícula Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth de la qual va interpretar el seu tema principal Tamashii no refrain. L’artista continua collint èxits avui dia. En total ha venut aproximadament 1.750.000 còpies, ha acumulat 2.300.000 descàrregues i 100 milions de reproduccions en streaming.

Al 2018 va realitzar la gira Neon Genesis Evangelion World Tour, les parades del qual van incloure llocs com França, Pequín, Hong Kong, Guangzhou, Shanghái, Taiwan, Rússia, etc. El 24 de juliol de 2019 va treure a la venda el single Zankokuna tenshi no têze MATSURI SPIRIT. El 7 d’octubre de 2020, va llançar al mercat EVANGELION FINALLY, un CD que contenia una selecció de composicions cantades de Neon Genesis Evangelion, en la sèrie de les quals l’artista ha interpretat multitud de cançons. El 31 d’agost de 2021, va sortir al mercat la versió de la cançó amb arranjaments vocals de la pel·lícula EVANGELION:3.0+1.0 THRICE UPON A TIME titulada Shirô Sagisu What if? Yôko Takahashi . 

Yoko Takahashi farà dos concerts els dies : 9 i 10 desembre i una trobada amb fans el 8 de desembre.

 

Font MangaBarcelona 

Share