Chainsaw Man

FITXA TÈCNICA DE CHAINSAW MAN

Títol original : Chainsaw Man (チェンソーマン)

Autor: Tatsuki Fujimoto

Gènere : acció, comèdia, sobrenatural.

Format : Rústica amb sobrecoberta 11,5 x 17,5 cm

Estat: Finalitzada (11 volums)

Editada per Norma Editorial

Idioma : Català

Sinopsis

Denji, és un noi solitari que l’acompanya la seva mascota Pochita. Pochita es un dimoni en forma de gos , i del seu cap sobresurt una moto serra.  Denji, treballa per a una banda de mafiosos com a devil hunter, caçant perilloses criatures naturals utilitzant com a única eina la moto serra d’en Pochita. Per aquestes feines obté una ridícula quantitat de yens, degut a que els mafiosos per els quals treballa l’hi van restant els terminis i els interessos d’un deute contret del seu pare  , el qual es va treure la vida i va deixar a en Denji com a únic responsable.  Un dia la vida d’en Denji se li capgira com a un mitjó; mentre està realitzant una de les feines com a devil hunter, a de fer front a un dimoni zombi, el qual resulta que controla a tots els membres de la banda per la qual Denji treballa , els quals acaben mutilant el seu cos i el de Pochita. Però tot canvia arran d’una antiga promesa, el cos del humà i el del petit dimoni es fusionen, de manera que Denji passarà a tenir moto serres en els seus braços i en el seu cap, passant així a convertint-se una arma letal de destorçar sense cap mirament tot els que se li posi al davant . En aquest moment apareix la Makima, una altre devil hunter que ofereix a en Denji la possibilitat de formar part de la seva organització. Per seguir donant caça als dimonis que volten per el mon.

Amb el seu estil de dibuix ‘brut’ a l’hora de plasmar les vinyetes ensangonades i la seva increïble destresa amb la tinta negra, ens recorda el gran Kentaro Miura.

Autor

Fujimoto va començar a dibuixar a una edat primerenca . Als 17 any va dibuixar el seu primer one-sho Niwa ni wa Niwa Niwatori gai ta a l’any 2011 i fou nominat per el Jump SQ Monthly Award  en el desembre del 2011. Amb el one-shot Seigi no Mikata va guanyar el 10th Supreme Comic Grand Prize Season II en el 2013.  Amb el següent one-shot Kami Hikouki va guanyar un premi especial del jurat en els Shüeisha Crown Newcomer’s Awards al maig del 2013 de Shüeshia. Per el one-shot Sasaki-kun ga Juudan Tometa  va guanyar el segon premi especial en els Shüeisha Crown Newcomer’s Award al juliol del 2013. Amb el one-shot Koi wa Moumoku, va guanyar una menció d’honor en els premis Shüeisha Crown Newcomer’s Awards al novembre del 2013, el qual va ser el seu primer treball publicat en la Jump SQ 19 vol. 13 el 19 d’abril del 2014. El one-shot Shihaku va ser publicat en la Jump SQ 19 vol. 14 el 19 de juny del 2014, després el one-shot Ningyo Rhapsody va ser publicat en la Jump WQ 19 vol. 17 el 19 de desembre del 2014, i per finalitzar el one-shot Yogen no Nayuta va ser publicat en l’edició d’agost del 2015 de la Jump Square el 4 de juliol del 2015.

Fujimoto publicà el seu primer treball importat serialitzat va ser Fire Punch en la revista Shõnen Jump + de Shüeisha, publicat des de el 18 d’abril del 2016 fins l’1 de gener del 2018.

També va publicar en la Shõnen Jump + el one shot Me ga Sametara Onnanoko ni Natteitu Yamai el 24 d’abril del 2017 i el one-shot  Imõto no Ane en l’edició de Juny del 2018 de la Jump Square el 2 de maig del 2018.

El segon gran treball serialitzat ha estat Chainsaw Man , publicada a la revista Shükan  Shõnen Jump de Shüeisa del 3 de desembre del 2018 al 14 de desembre del 2020. I en el 2011 va publicar el one-shot Look Back en la Shönen Jump+ el 19 de juliol del 2021.

Podem trobar publicats en castellà per part de Nora Editorial els següents mangas de Fujimoto :

TATSUKI FUJIMOTO HISTORIAS CORTAS 17-21 ( volum únic )

TATSUKI FUJIMOTO HISTORIAS CORTAS 22-26  ( volum únic )

FIRE PUNCH ( sèrie de tancada de 8 volums )

Share